Lővér Kalandpark

Aktív kikapcsolódás a Lőverekben
Interaktív


Ismertető

A Lőverek varázsát a csendes erdők, a fenyvesek, a tölgyesek, a gesztenyések, a májusi gyöngyvirág és az augusztusi ciklámen adja. A természeti környezet, a szubalpin klíma és az alpesi levegő kirándulásra csábítanak. A levegő magas oxigén-ózon tartalmú, amely mindenkinek felüdülést nyújt.

A kalandpark a Károly-magaslaton álló, Károly-kilátó felé vezető erdei sétaút mellett, árnyas fák lombkoronája alatt található.

A Lővér Kalandpark az egész család számára nyújt szórakozást, kikapcsolódást, biztonságos kalandot. A bébipályát a 3 és 6 év közöttieknek állították össze. A nagyobb gyerekek 3 különböző nehézségű pálya közül választhatnak ügyességük, bátorságuk és korosztályuk alapján. A felnőtteknek megépített 3 pálya különböző magasságban található és különböző nehézségi fokozatú.

A 120 akadályos drótkötélpálya használatához mindenkinek biztosítják az oktatást és a biztonsági felszerelést. A kalandparkban még kipróbálhatjuk a csúszópályát és a mászófalat, valamint pingpongozhatunk is. A park az időjárás függvényében tavasztól őszig tart nyitva.

Az aktív kikapcsolódást kereső vendégek a Soproni Parkerdő széles kínálatából is választhatnak. 220 kilométernyi túraútvonal, 15 kilátó, tanösvények, sétautak, erdei tornapályák és kiépített pihenőhelyek várják a természet kedvelőit.


Kapcsolódó oldalak

Látnivalók a közelben

Néhány látnivaló nem messze a Lővér Kalandparktól


Hasonló látnivalók

Ha a Lővér Kalandpark tetszett, akkor ezek is érdekelhetik