Rólunk

 

A Soproni Kirándulás csapata

Célunk, hogy az ide látogató turisták maradandó élményekkel térjenek haza

Szerdahelyi Gergely

Szerdahelyi Gergely

2006-tól Fertőrákoson, 2009 óta Sopronban dolgozom azon, hogy az ide érkező vendégek minél jobban megismerjék a vidék látnivalóit. Városbemutató programokat vezetek és ezt a weboldalt is én készítem.

Szerdahelyi Zoltánné

Szerdahelyi Zoltánné

A kirándulóprogramok főkoordinátora, online és telefonos ügyfélszolgálatosa vagyok. A kirándulóprogramokon elhangzó ismertetőket és a honlapon található leírásokat nagyrészt én írtam.

Szerdahelyi Zoltán

Szerdahelyi Zoltán

2006 óta a turizmusban dolgozom, 2009-ig üzemeltettem Fertőrákoson a Mithras-szentélyt, amit ebben az időben „A Megye Hét Csodája” közé is választottak. Jelenleg ismeretterjesztő programokat vezetek Sopronban és Fertőrákoson.

Tóthné Szerdahelyi Réka

Tóthné Szerdahelyi Réka

A Pannon Egyetem turizmus szakán végeztem, majd a Fertőrákosi Kőfejtőben, később Sopron belvárosában dolgoztam gyalogos idegenvezetőként. Jelenleg családok és kisebb csoportok részére vezetek ismeretterjesztő programokat.


Idegenvezető partnerek

Akikkel együtt dolgozunk

Kőrös Ildikó

Kőrös Ildikó

Két évtizede dolgozom a turizmusban, idegenvezetőként számos egyéni vendéget, baráti társaságot, diák és nyugdíjas csoportot vezettem. Munkám során az ismeretek átadásán túl törekszem az emberi értékek közvetítésére.

Taschner Tamás

Taschner Tamás

Városnéző túráimon a történelmi hűség találkozik a város legendáriumával, tündérekkel és boszorkányokkal. Sopron másképp - a mottóm, azaz az útikönyvek Sopronján túl szeretném megmutatni a girbe-gurba utcák, csendes terek, a házak, kövek titkait.

Sógor János

Sógor János

Nyugdíjas idegenvezetőként, magyar nyelven nagy szeretettel igyekszem bemutatni és megszerettetni vendégeimmel szülővárosomat, Sopront és környékét.

Kiss János

Kiss János

Nyugdíjas soproni idegenvezetőként több, mint három évtizede kalauzolok vendégeket Sopronban és környékén. Szívesen vezetek nyugdíjasokat, diákokat, családokat, baráti társaságokat és munkahelyi kirándulásokat.

Haris-Biczó Lilla

Haris-Biczó Lilla

Soproni születésű idegenvezető vagyok, jelenleg a Bécsi Egyetem tolmács-fordító szakos hallgatója. Célom, hogy szórakoztató és informatív városnéző túráimmal maradandó élményt nyújtsak az idelátogatóknak.

Benkő Katalin

Benkő Katalin

Több évtizede dolgozom idegenvezetőként nem csak Sopronban és környékén, hanem Ausztriában is (osztrák minisztériumi engedéllyel), magyar és német nyelven. Jöjjenek velem új területeket felfedezni!

Munkás Ágnes

Munkás Ágnes

Francia és magyar nyelven vállalok idegenvezetést. Szeretném, ha sétáim során a vendégek a látnivalókon keresztül a városnak és lakóinak a múltját is megismernék.

Dr. Wilfing László

Dr. Wilfing László

Wilfing László városnézést tart Sopronban, továbbá Győr-Pannonhalma és Szombathely-Kőszeg kirándulások keretében. Ausztriában városnézést Bécsben, Bécsújhelyen, Kismartonban.


Miért minket válasszon?

Néhány ok, amiért érdemes velünk felfedeznie a vidék látnivalóit

Sok éves tapasztalat

2006 óta dolgozunk a Sopron régió turizmusában. Célunk, hogy az ide látogató turisták minél jobban megismerjék, megszeressék ezt a vidéket.

Jól ismerjük a vidéket

Nem csak egy rövid adatgyűjtés erejéig utaztunk a környékre. Itt élünk, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vidék legszebb látnivalóit mutathassuk meg Önnek.

Turisztikai szakemberek

A weboldalt és az itt megjelenő programkínálatot idegenvezetők és a turizmusban tevékenykedő szakemberek állították össze.

Kipróbált és bevált programok

Az évek során több, mint 100.000 vendég programját bonyolítottuk már le, így a lehetséges problémákat előre kiküszöböltük.

Különleges járművek

Járműveink a turisták számára gyártott speciális kialakítású, kényelmes, világszerte kedvelt közlekedési eszközök.

Folyamatos ügyfélszolgálat

A turisztikai szezon időszakában igyekszünk 24 órán belül minden megkeresésre választ adni.

Helyi együttműködés

Munkánkat a soproni TDM tagjaként, a helyi szállodákkal, állami és magán múzeumokkal, idegenvezetőkkel, és további turisztikában tevékenykedő vállalkozásokkal szorosan együttműködve végezzük.

100% magyar vállalkozás

Családi vállalkozásunk a kezdetektől - 1993 óta - magyar tulajdonban van. Turisztikával 2006 óta foglalkozunk. A korábbi egyéni vállalkozó cégformát a második generáció bevonásával 2020-ban Kft-re változtattuk.


Ismeretterjesztő programjaink

Kipróbált és jól bevált programcsomagok

Egyéni vendégeknek

Családok, egyéni vendégek részére előre meghirdetett menetrend szerint indítjuk a programokat. A legtöbb programra nem szükséges előre jelentkezni. Önnek csak annyi a feladata, hogy a megfelelő időben a megfelelő találkozóhelyen legyen.

  • Audio guide
  • Fix útvonalak
  • Menetrend

Csoportoknak

A helyi programszervezők által összeállított és megszervezett komplett programok a csoportvezető részéről külön szervezést nem igényelnek. Csak adja meg, hogy mikor és melyik programot szeretné - a többi feladatot átvesszük Öntől.

  • Többféle alapprogram
  • Kiegészítő modulok
  • Egyedi időpontban

Legyen Ön is a vendégünk!

A honlapon megjelenő programkínálatot tanárok, idegenvezetők és a turizmusban tevékenykedő szakemberek állították össze. A jól bevált kirándulóprogramok családok, diákcsoportok, céges és nyugdíjas csoportok, utazási irodák részére kínálnak tartalmas kikapcsolódást Sopronban és környékén.

Ismeretterjesztő programok

Impresszum

Vállalkozásunk adatai

Cégnév

Turistanavigátor Kft.

Székhely

9421 Fertőrákos, Fő utca 145.

Telephely

9421 Fertőrákos, Meggyesi u. 1.

Nyilvántartásba vevő hatóság

Győri Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám

08-09-031620

Adószám

27318544-2-08

Bankszámlaszám

HU20 1040 4058 5052 6967 7875 1002

Kapcsolattartás

Elérhetőségeinket az alábbi oldalon találja

Kapcsolat
Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi oldalon találja

Adatkezelési tájékoztató
Tárhelyszolgáltató

PlexNET Informatikai Kft.
8441 Márkó, Búzavirág u. 9. - www.honlaptarhely.hu